• 20 fina svartvita pekkort till bebisen!
  Svartvita bilder är spännande för bebisen. Här finns fina svart-vita djurbilder.
 • Spellista med låtar om kärleken till ett barn
  Här hittar du vår spellista med utvalda låtar om föräldrars kärlek till sina bebisar och barn. En underbar spellista i väntans tider och när du njuter av din lilla bebis där hemma. Spellistan funkar också utmärkt till en babyshower och kan ge inspiration till sånger som passar på dopet. Vi har samlat 22 låtar - allt från Stevie Wonder, Abba och Evert Taube till Usher, Kent och Madonna.
 • Godnatt!
  Att lyssna på musik lugnar våra sinnen, det funkar också på små tröttisar. Vi har satt samman en spellista med 14 fina godnattvisor att spela när det är dags att sova. Allt från Brahms godnattvisa till Trollmors vaggsång och Vargsången som Lovis sjunger för sin Rövardotter och många fler.
 • Söta sångblad för de minsta

  Det är aldrig för tidigt att börja sjunga för ditt barn! Det sägs att barnet till och med känner igen sånger du sjungit för bebisen när han eller hon var i magen. Här kan du skriva ut söta små sångblad för de allra minsta med temat djur. De kan til och med vara fina på väggen i barnrummet. Prata om vilka djuren är och sjung sångerna!