Välkommen till Goodies till barnens julkalender 2008!
I årets julkalender kan du och ditt / dina barn göra en helt egen julbok med nya sidor bakom varje lucka!

Årets julbok består av en spännande julsaga i föjetong - där ditt barn är huvudpersonen och däremellan kul julpyssel där vi möter några av sagans huvudpersoner!
Goodies till barnens julkalender hittar du på vår sajt www.goodies.nu/barn varje dag fram till julafton! Enklast gör du Goodies till barnens julkalender som startsida på din dator! Gör julkalendern till din startsida - klicka här>>
Idag - skriv ut förstasidan till julboken, gärna på färgskrivare och låt ditt barn skriva sitt namn på förstasidan. Fyll sedan i formuläret här nedan och bestäm vilka som ska vara huvudpersoner i ditt barns julsaga!

Skriv ut förstasidan till julboken här>>
I den här sagan är det ditt barn som är huvudpersonen! Fyll i namn på de som ska vara med i sagan. Fyll i barnets namn och sedan namn på två vuxna och ett barn som barnet firar eller skulle kunna fira jul med. Det kan vara mamma och pappa, ett syskon, en kompis eller några andra. Om barnet kanske inte kallar mamma och pappa eller moster för namn, kan det vara lämpligt att skriva bara "mamma" eller "moster Karin" istället, så blir sagan bättre. Vill du skriva ut flera sagor med olika barn i huvudrollen är det bara att fylla i formuläret flera gånger. Det går ju också bra att hitta på egna namn på huvudpersonerna!
Skriv ut första delen av julsagan "Mysteriet på tomtevik" här (fortsättning följer bakom en annan lucka):
Fyll i formuläret och skriv ut första delen i sagan på nästa sida:
Barnets namn (huvudpersonen):
Ett barn som barnet firar jul med (syskon, kompis):
Vuxen 1 som barnet firar jul med:
Vuxen 2 som barnet firar jul med:
OBS! Alla fält bör fyllas i för att sagan ska bli bra.