tisppromenad för barn

Topp 6 färdiga tipspromenader för barnen

En tipspromenad är ett klassiskt nöje som kan passa i många olika sammanhang, från barnkalas till föreningsträffar.

Man kan enkelt göra sin egen tipspromenad - det krävs bara en del tid och klurighet. Här hittar du lite saker att tänka på om du vill göra din egen tipspromenad>>

Har du inte tid att fixa själv, finns färdiga tipspromenader att köpa från grapevine.nu. Här hittar du en topplista med färdiga tipspromenader att köpa och få levererade direkt med e-mail.
1. Vårtipspromenad för barnen
En rolig tipspromenad som gör barnen till experter på våren! Du får 15 frågor med kul våranknytning och färdigt svarsformulär och fint diplom. Detta är en skojig aktivitet att göra tillsammans, frågorna passar barn ca 3-8 år. De yngre behöver vuxenhjälp, de äldre kan läsa själva!
Mer info>>
2. Tipspromenad barn: Djuren på bondgården
Vad heter stoets unge? Hur många magar har en ko? En rolig tipspromenad om djuren på bondgården. 16 färdiga frågor, svarsformulär, facit och diplom till alla deltagare.
Mer info>>
3. Tipspromenad om barnboksfigurer
Tipspromenader med 18 / 20 frågor om barnens mest älskade barnboksfigurer.
Emil, Pippi och gänget - för barn ca 3-4 år>>
Läslusten för barn ca 4-6 år>>
tipspromenad små barn
4. Tipspromenad om djur: Vem är jag?
FÖR DE YNGSTA!
En rolig tipspromenad om djur! Frågan är Vem är jag? Och svarsalternativen är i bilder. Därför är den här tipspromenaden särskilt rolig även för de små barnen. De lite större barnen läser de korta ledtrådarna själva. Passar barn från 3 år.
Mer info>>
färdig tipspromenad
5. Tipspromenad om årstider, högtider, tiden: Ett år med Mommo
Detta är en kul tipspromenad för barn med 15 frågor om årstider, högtider och tiden. Tipspromenadens frågor passar barn som är 6-9 år. Barnen får titta i sjuåriga Mommos fotoalbum och svara på 15 lärorika frågor med koppling till fotona.
Mer info>>
6. Tipspromenad barn: Vilda djur & djungel
Rolig tipspromenad till barnkalaset med djur eller djungeltema. 16 färdiga frågor om vilda djur och djungel, svarsformulär, facit och fint diplom. Fixa en riktigt rolig aktivitet på bara några minuter.
Mer info>>
tipspromenad barn

Här hittar du fler roliga tipspromenader för både barn och vuxna>>