• En egen saga: Sjöjungfrun
  Sagan om när ditt barn fick napp!
  Här kan du skapa en söt liten saga med ditt barn som huvudperson! Fyll i namn på personerna som ska vara med i sagan, skriv ut och läs i hängmattan eller som godnattsaga.
 • En egen julsaga: Julgranen
  I den här härliga julsagan är ditt barn huvudperson. Ditt barn och en kompis ska hitta den perfekta julgranen, men det är inte så lätt... När man springer från gran till gran är det lätt att komma en bit in i skogen, där det finns en övergiven gammal stuga. Eller är den egentligen övergiven...? Ett ljus tänds och ett muttrande hörs, och ut kommer en liten gumma med spetsig hatt och en stor vårta på näsan...
 • En egen saga: Tomtenissen
  Det kan vara så himla svårt att somna på kvällen innan julafton... Men det kan vara spännande också när man väntar på den lilla tomtenissen som ska lägga paketet i julstrumpan. Skriv ut en söt, liten julsaga med ditt barn som huvudperson! Sagan passar de yngsta.
 • "I år ska vi fira en riktigt gammeldags jul! Ingen TV, inga dataspel och ingen mellandagsrea!" Familjen har fått låna en stuga och där ska man fira jul. Men mystiska saker börjar hända... I den här julsagan är ditt barn huvudperson - och räddar julen!