Goodies e-magasin direkt till din mailbox:
Goodies bjuder på en varierande blandning av korsord, sudoku, quiz och massor av andra interaktiva godsaker! Du får också e-kort för alla tillfällen och vackra skärmsläckare till din dator!
Prova Goodies - alltid GRATIS!
Ja tack till Goodies!
Förnamn:
E-mail:
Gör Goodies till din startsida - klicka här>>
Sök på Goodies:
Tillbaka
E-KORT
Gratulationer, Kalas & Hälsningar
Fars Dag
Fest
Grattis (allmän)
Inbjudningskort (barnkalas)
Krya På Dig 1
Krya På Dig 2
Mors Dag
Hälsa & Skönhet
Kom i form
Må Bra
Skönhetstips
Träning
Högtider & Säsongstema
Alla hjärtans dag
Glöggkväll
Halloween
Jul 1
Jul 2
Julgodis
Julpyssel
Kräftskiva
Melodifestival
Midsommar
Nationaldag
Nyårslöften
Oscarsgala
Påsk 1
Påsk 2
Sommar
Valentine
Vår
Mat
Brunch
Fika
Frukt
Frukt & Bär
Grill
Picknick
Övrigt
Filminbjudningar
Gåtor
Kalle Anka
Museum
Resor
Weekendresor
SKÄRMSLÄCKARE
Djur
Frukt
Höst
Jul
Jul 2
Må Bra
Sommar 1
Sommar 2
Valentine
Vinter 1
Vinter 2
Vår
Världen Under Vattnet
Världens 7 Underverk
KORSORD & PYSSEL
Barn & Familj
Astrid Lindgren
Skolstart
Djur, Natur, Geografi & Vetenskap
Djur
Frankrike
Frukt & Bär
Fåglar
Medeltiden
Rymden
Väder & Vind
Film & TV
Deckare 1
Deckare 2
Oscars
Schlager
TV-serier
Högtider & Säsongstema
Fars Dag
Halloween
Jul 1
Jul 2
Kräftskiva
Påsk
Semester
Skottdag
Sommar
Valborg
Vår
Sport & Fritid
Båtliv
Fixa Hemma
Fotboll
Resor
Skidåkning
Sport
Övrigt
Korsordslexikon
Sudoku
Fyll-i-böcker
Present till nyfödd
Present till pensionär
GRAPEVINE QUIZ
Djur
Natur & Vetenskap
Oscars
Är du en globetrotter?
 
Länka till oss
Annonsering
Nej tack till nyhetsbrev
Att anordna barnkalas kan verka stressigt, svårt, dyrt och alldeles.... alldeles underbart! Om man bara ser till att planera och använda fantasin lite extra kan kalaset gå som en dans på rosor. Goodies hjälper dig att komma igång, och bjuder dessutom på några olika inbjudningskort.

Oavsett om du bjuder in till barnkalas, fest eller annat tillfälle kan du hitta fina inbjudningskort i Grapevines inbjudningsapp. Här finns inbjudningar till barnkalas med olika teman, till fest, födelsedagskalas, afterwork, middag, grillfest, vinprovning, mordmiddag och alla andra festliga tillfällen, också helger och högtider. Du väljer mellan 50 olika kort, skriver in din egen text och skickar inbjudningen via sms, e-mail eller sociala medier. Enkelt att göra, enkelt att skicka och enkelt att få svar!

Grapevines inbjudningsapp finns för IOS och är gratis!
inbjudningskort app gratis
inbjudningskort app
 
 

Att anordna barnkalas är något alla barnföräldrar ställs inför förr eller senare. Ett riktigt lyckat kalas kan behöva lite planering. Här kommer några allmänna tips och idéer att tänka på inför nästa gång det ska firas!
Först och främst, låt barnen vara med och planera. Det är deras kalas och de vet vad deras vänner tycker om och inte tycker om. Dessutom ska man dra nytta av alla fina idéer som kläcks av barnens oftast överlägsna (oss vuxnas) fantasi.
Ha inte för många gäster, kom ihåg att det ska gå att hålla reda på alla. Mellan 5-10 är ett lagom antal. Låt barnet välja ut sina närmaste kompisar och håll er till dessa.
Låt inte kalaset ta för lång tid. Inte nog med att ditt hus/lägenhet tenderar att se ut som en orkan dragit fram, du får också garanterat ett gäng övertrötta, griniga och uttråkade barn, som kommer att få ett negativt minne av kalaset. 2-2 1/2 timme är lagom, inte längre. Se till att ha en bestämd tid när kalaset är slut, så att föräldrarna vet när de ska komma och hämta barnen.
Skicka personliga inbjudningskort. Rita och måla själva eller med hjälp av datorn.
Gör ett tema-kalas! Se till att det är ett tema som passar barnets ålder och intressen. Det behöver inte kosta så mycket mer att ha ett tema. Klipp och klistra dekorationer tillsammans med dina barn. Utforma inbjudningskorten, anordna lekar och bjud på mat, allt enligt temat. Tala ev. om att gästerna ska vara utklädda, kanske till prinsar och prinsessor, eller varför inte till läskiga drakar?
Underhållning är ett måste. Se till att det finns ett program med lekar och tävlingar, dock inte alltför många, det måste finnas tid för andhämtning och spontana infall.
Mat eller Tårta? Ska man ha bådadera blir det ett långt kalas. Maten behöver inte vara speciellt avancerad. Korv med bröd, hamburgare eller pannkakor är klassiker. Gör en meny med skojiga namn på maträtterna. Glass till dessert är en given vinnare. Eller satsa på en rejäl tårta, med läsk/saft och lite annat gott till.
Godispåse till alla barn är också en klassiker. Utdelningen kan arrangeras som fiskdamm, skattjakt eller som pris i någon lek.
 
www.goodies.nu | © Mirago Media 1999-2008