Goodies e-magasin direkt till din mailbox:
Goodies bjuder på en varierande blandning av korsord, sudoku, quiz och massor av andra interaktiva godsaker! Du får också e-kort för alla tillfällen och vackra skärmsläckare till din dator!
Prova Goodies - alltid GRATIS!
Ja tack till Goodies!
Förnamn:
E-mail:
Gör Goodies till din startsida - klicka här>>
Sök på Goodies:
Tillbaka
E-KORT
Gratulationer, Kalas & Hälsningar
Fars Dag
Fest
Grattis (allmän)
Inbjudningskort (barnkalas)
Krya På Dig 1
Krya På Dig 2
Mors Dag
Hälsa & Skönhet
Kom i form
Må Bra
Skönhetstips
Träning
Högtider & Säsongstema
Alla hjärtans dag
Glöggkväll
Halloween
Jul 1
Jul 2
Julgodis
Julpyssel
Kräftskiva
Melodifestival
Midsommar
Nationaldag
Nyårslöften
Oscarsgala
Påsk 1
Påsk 2
Sommar
Valentine
Vår
Mat
Brunch
Fika
Frukt
Frukt & Bär
Grill
Picknick
Övrigt
Filminbjudningar
Gåtor
Kalle Anka
Museum
Resor
Weekendresor
SKÄRMSLÄCKARE
Djur
Frukt
Höst
Jul
Jul 2
Må Bra
Sommar 1
Sommar 2
Valentine
Vinter 1
Vinter 2
Vår
Världen Under Vattnet
Världens 7 Underverk
KORSORD & PYSSEL
Barn & Familj
Astrid Lindgren
Skolstart
Djur, Natur, Geografi & Vetenskap
Djur
Frankrike
Frukt & Bär
Fåglar
Medeltiden
Rymden
Väder & Vind
Film & TV
Deckare 1
Deckare 2
Oscars
Schlager
TV-serier
Högtider & Säsongstema
Fars Dag
Halloween
Jul 1
Jul 2
Kräftskiva
Påsk
Semester
Skottdag
Sommar
Valborg
Vår
Sport & Fritid
Båtliv
Fixa Hemma
Fotboll
Resor
Skidåkning
Sport
Övrigt
Korsordslexikon
Sudoku
Fyll-i-böcker
Present till nyfödd
Present till pensionär
GRAPEVINE QUIZ
Djur
Natur & Vetenskap
Oscars
Är du en globetrotter?
 
Länka till oss
Annonsering
Nej tack till nyhetsbrev
 
Välkommen till Goodies!
Goodies innehåller elektroniska vykort för alla tillfällen, vackra skärmsläckare, kluriga korsord, roliga pyssel, sudoku på alla nivåer, tävlingar, aktiviteter, erbjudanden och mycket mer!

Senaste nytt hittar du i vårat e-magasin Goodies, som skickas till dig via e-mail.

Få Goodies direkt i din inbox!
Vill du prenumerera på Goodies använder du bara formuläret här bredvid. Goodies och alla våra aktiviteter är alltid HELT gratis.
Ris, ros eller idéer - låt oss veta!
Låt oss gärna veta vad du tycker om Goodies och tipsa oss gärna om sådant du tycker att vi ska skriva om! Du når Goodies-redaktionen på e-mail: red@goodies.nu
Vill du inte längre få Goodies i din mailbox?
Klicka bara på länken längst ner i varje brev eller skicka ett mail till nejtack@goodies.nu. Glöm inte att ange den mailadress som du får Goodies till.
Vår Privacy Policy

Hur samlar Goodies information?
Vi får din information genom att du själv fyller i formulär med information om namn, e-postadress etc när du tackar ja till Goodies eller då du deltar i någon av våra aktiviteter. Cookies används endast för vårt statistik-program.


Vilken information lagras?

Goodies lagrar personlig information för att vi ska kunna fullfölja de åtagande vi har till dig. T ex om du är vinnare i en tävling, där vi skickar ut ett pris till din postadress, så ber vi dig att fylla i adressen. Adressen används för det utskicket och lagras för att korrigera eventuella fel, och som bokföringsverifikation för att i efterhand kunna visa till vem priset har skickats.


När du anmäler dig genom ett jatack-formulär eller deltar i en aktivitet där man får e-magasinet för att t ex informeras om resultat, har du alltid möjligheten att säga ifrån att du inte vill ha fler e-magasin. Detta gör du enkelt genom att maila oss ett nejtack till nejtack@goodies.nu eller genom att klicka på länken som finns tillgänglig längst ner i varje e-magasin. Du behöver inte hålla reda på något användarnamn eller lösenord för att kunna säga upp Goodies.


När du tipsar en vän om Goodies eller någon av våra aktiviteter, skickas tipsen från din e-mailadress till din väns e-mailadress. Din vän måste aktivt ta beslut om det du tipsar om genom att själv fylla i ett formlär. Det vill säga du beställer aldrig något från oss i din väns namn. Det är alltid upp till den du tipsar att själv besluta om han/hon är intresserad.


När du beställer erbjudanden som presenteras av Goodies från ett externt företag sköter Goodies ofta första delen av orderhanteringen, dvs ordermottagningen och initial kundtjänst, så om du skulle ångra en beställning strax efter att den är gjord eller om någon uppgift skulle ha blivit fel då du gjorde din beställning, kan du maila till oss. Order skickas sedan vidare till företaget som du beställt från och de tar sedan över hela ansvaret för leverans av det som beställts. Du blir då kund hos företaget. Den information som efterfrågas vid beställning kan variera från kampanj till kampanj beroende på vad företaget efterfrågar för att kunna leverera din beställning.
 

Ansvar
Mirago Media AB äger e-magasinet Goodies och är registeransvarig för Goodies. Mirago Media AB säljer inte och byter inte din e-mailadress till andra företag.


Goodies ges ut av Mirago Media AB, Kärleksgatan 2a, 211 45 Malmö. www.miragomedia.com

www.goodies.nu | © Mirago Media 1999-2008