Goodies e-magasin direkt till din mailbox:
Goodies bjuder på en varierande blandning av korsord, sudoku, quiz och massor av andra interaktiva godsaker! Du får också e-kort för alla tillfällen och vackra skärmsläckare till din dator!
Prova Goodies - alltid GRATIS!
Ja tack till Goodies!
Förnamn:
E-mail:
Gör Goodies till din startsida - klicka här>>
Sök på Goodies:
Tillbaka
E-KORT
Gratulationer, Kalas & Hälsningar
Fars Dag
Fest
Grattis (allmän)
Inbjudningskort (barnkalas)
Krya På Dig 1
Krya På Dig 2
Mors Dag
Hälsa & Skönhet
Kom i form
Må Bra
Skönhetstips
Träning
Högtider & Säsongstema
Alla hjärtans dag
Glöggkväll
Halloween
Jul 1
Jul 2
Julgodis
Julpyssel
Kräftskiva
Melodifestival
Midsommar
Nationaldag
Nyårslöften
Oscarsgala
Påsk 1
Påsk 2
Sommar
Valentine
Vår
Mat
Brunch
Fika
Frukt
Frukt & Bär
Grill
Picknick
Övrigt
Filminbjudningar
Gåtor
Kalle Anka
Museum
Resor
Weekendresor
SKÄRMSLÄCKARE
Djur
Frukt
Höst
Jul
Jul 2
Må Bra
Sommar 1
Sommar 2
Valentine
Vinter 1
Vinter 2
Vår
Världen Under Vattnet
Världens 7 Underverk
KORSORD & PYSSEL
Barn & Familj
Astrid Lindgren
Skolstart
Djur, Natur, Geografi & Vetenskap
Djur
Frankrike
Frukt & Bär
Fåglar
Medeltiden
Rymden
Väder & Vind
Film & TV
Deckare 1
Deckare 2
Oscars
Schlager
TV-serier
Högtider & Säsongstema
Fars Dag
Halloween
Jul 1
Jul 2
Kräftskiva
Påsk
Semester
Skottdag
Sommar
Valborg
Vår
Sport & Fritid
Båtliv
Fixa Hemma
Fotboll
Resor
Skidåkning
Sport
Övrigt
Korsordslexikon
Sudoku
Fyll-i-böcker
Present till nyfödd
Present till pensionär
GRAPEVINE QUIZ
Djur
Natur & Vetenskap
Oscars
Är du en globetrotter?
 
Länka till oss
Annonsering
Nej tack till nyhetsbrev
Alla hjärtans dag är en dag som på senare år vuxit sig till en av de dagar på året som vi firar mest. En dag som de nykära älskar, och deppiga singlar hatar. Goodies tycker att vi ska vårda kärleken alla dagar om året, men en liten kärlekshälsning på denna dag till någon vi håller kär skadar inte - vare sig det är till en make, kompis eller mamma. Självklart bjuder Goodies på e-korten!

Klicka på det kort du vill skicka:

1. Gör en blandat-cd till din partner. Välj ett speciellt tema, t ex "era låtar" eller låtar förknippade med hans/hennes namn.
2. Istället för att rama in ett foto på dig och din älskade, brodera era vackra nunor på en kudde. Beställ mönster på www.dittmonster.se Kan ta ett tag för den som inte har vanan inne, men beställer du ett möster nu är det kanske klart lagom till nästa Alla hjärtans dag…
3. Kan du inte vara tillsammans med din älskade på denna kärlekens dag? Passa då på att skicka ett romantiskt e-vykort med Goodies för att visa din kärlek, eller varför inte något av följande gåvogram:
Till godisgrisen - titta in på www.gottogram.se och välj bland romantiska chokladhjärtan och en massa annat snask som skickas iväg redan nästa dag.
Till bokmalen - beställ en pocketbok med kärleksdikter eller en spännande deckare. Finns massor av pockets att välja bland på www.pocketogram.se. Boken skickas iväg i en fin presentförpackning på önskat datum.
4. Är din partner utarbetad eller känner han/hon sig kanske lite vinterdeppig? Har du pengar att spendera, boka en heldag på ett spa till din hjärtevän. Har du en strängare budget att hålla dig till, gör ett eget hemmaspa och skäm bort din älskade ordentligt. Gör det mysigt i badrummet med stearinljus och lugn musik. Har du badkar, tappa upp ett härligt skumbad med väldoftande badoljor. Köp hem skrubbkräm, ansiktsmasker, hårinpackning och massageolja, och varför inte passa på att slänga ut de gamla urtvättade handdukarna och inhandla några riktigt stora och sköna badlakan? Tillbringa hela dagen med att rå om din partner och varva med en god lunch med mycket frukt och grönt.
5. Gör en skattjakt till din älskling. Lägg ut små romantiska lappar i lägenheten/huset eller, för en mer avancerad skattjakt, på olika ställen i ert bostadsområde. Skriv något fint till din älskling på varje lapp plus en ledtråd till var nästa lapp finns. Slutmålet kan vara en middag där ni träffades första gången, eller varför inte ett härligt skumbad i romantisk stearinljussken, champagne och andra godsaker som du gjort i ordning...
6. Boka en danskurs till dig och din partner. Vad kan bli mer romantiskt än era kroppar tätt sammanslingrande till ljuv musik? Boka en svängig bugg, en passionerad salsa eller en eldig tango, för den som vågar sig på något alldeles extra.
7. Säkert har din partner en hemlig dröm som han/hon aldrig vågat fullfölja. Inget visar din kärlek så mycket som att tro på och uppmuntra din älskling där det egna självförtroendet tryter. Har han/hon alltid pratat om att hoppa fallskärm, boka ett tandemhopp med en instruktör. Har din partner hemliga drömmar om en sångkarriär, låt honom eller henne spela in en låt, eller varför inte en hel skiva, i en studio (finns till en rimlig peng i de flesta stora städer).
8. Skulle ni vilja resa tillsammans men har ont om pengar? Kanske måste ni skjuta upp den verkliga resan ett tag, men varför inte bjuda din älskade på en resa i det egna hemmet? Med mat & dryck, kuddar, kläder, accessoarer och musik kan du skapa en exotisk stämning hemma i vardagsrummet.
Drömmer ni om att åka till Indien? Höj värmen i lägenheten, laga en indisk buffé med kyckling tikka masala, tandoori, naanbröd och ris, köp hem färgglada kuddar och ljuslyktor och tänd rökelse för att skapa en asiatisk känsla. Köp tunikor till dig och din partner, måla en ett rött kastmärke i pannan, och sätt på indisk musik lagom tills din älskling kommer hem. Krävs underhållning utöver varandras sällskap finns ett antal Bollywoodfilmer att tillgå i videobutiken.
Är det istället årets skidsemester ni måste hoppa över? Ordna en after-ski i ert eget hem! Sänk värmen, köp hem öl och pizza och ladda skivspelaren med de senaste Absolute-skivorna eller sätt på någon av de kommersiella radiostationerna och skruva upp volymen rejält. Bjud in alla vänner som uppskattar en ordentlig fest och meddela att alla måste komma i skidbyxor, polotröja och skidglasögon. Vad är det som säger att du inte kan fira Alla hjärtans dag med dina vänner? Sällskapsresan II fungerar som ordenlig stämningshöjare om det mot förmodan skulle behövas ytterligare underhållning.
9. Låt hela världen se hur mycket du älskar din partner. Köp en enfärgad (förslagsvis vit) t-shirt och måla eller låt trycka en häftig, rolig eller romantisk bild, eller varför inte ett "hemligt" budskap som bara du och din hjärtevän förstår.
10. Bevara er kärlek för kommande generationer att bevittna! Inhandla målarduk, penslar och oljefärg i närmaste hobbyaffär och skapa tillsammans med din älskade en tavla som representerar er kärlek.

Glöm inte…

Visst är det mysigt att fira kärleken extra mycket en dag, men glöm inte bort att vårda kärleken under årets övriga dagar också.
 

www.goodies.nu | © Mirago Media 1999-2008