• Vinterkalas med Frost-tema

  Isprinsessorna Elsa och Anna, snögubben Olof som gillar varma kramar och alla de andra figurerna i "Frost" har blivit omåttligt populära bland barnen. Och visst är det uppfriskande med en saga där prinsen är en skurk och syskonkärleken segrar!

  "Frost" kan vara ett buskul tema för barnkalas - inte minst på vintern!

 • Inbjudningskort till barnkalas och fest!

  I inbjudningskortsfixaren på grapevine.nu kan du enkelt och snabbt göra superfina gratis inbjudningkort till barnkalaset. Välj mellan 21 fina kort, skriv in din egen text och få ett färdigt fint kort att skriva ut omedelbums.
 • Mobilskattjakt till kalaset för de lite äldre barnen!

  Vad hittar man på när barnen har blivit lite äldre och vill fira sin födelsedag med kompisarna men inte längre vill ha barnkalas och de redan varit och bowlat, skjutit på varandra med färg och hoppat studsmatta? En mobilskattjakt så klart!
 • barnkalas skattjakt

  Prinsesskalas!
  För alla små flickor (och pojkar!) som tycker om att klä sig i prinsessklänning ska det naturligtvis fixas prinsesskalas - här hittar du lite tips om hur du fixar roligaste kalaset med prinsesstema!

  Gratis inbjudningskort till prinsesskalaset hittar du här.

 • piratkalas

  Piratkalas - barnkalas med pirattema!

  Pirater är nog ett av de populäraste temabarnkalasen - fantasieggande, passar lika bra för flickor och pojkar och relativt enkelt med utklädnad, dekorationer och lekar. Här har vi samlat tipsen för dig som vill ordna piratkalas! 
  barnkalas pirat
 • Superhjältekalas!

  Superhjältar har varit barnens favoriter sedan Stålmannen bytte om i en telefonkiosk och ett kul barnkalastema. Här har vi tänkt till lite kring superhjältkalas och tipsar om utklädning, mat, dryck, tårta och lekar till superhjältekalaset!
  Gratis Inbjudningskort till superhjältekalaset hittar du här. Välj bland 21 st-

  superhjältekalas
 • Fotbollskalas
  Oavsett om man tränar fotboll eller inte, kan ett fortbollskalas vara en kul idé till barnkalaset, särskilt på sommarhalvåret. Här hittar du lite idéer till barnkalaset med tema fotboll.
 • Tycker man om hästar så vill man så klart ha hästkalas när det är dags för födelsedagskalas. Vad ska man då hitta på? Här har vi samlat lite tips för barnkalas med tema hästar!
 • barnkalas
  Gillar ditt barn monster? Då ska du så klart fixa ett monsterkalas när det är dags för barnkalas! Här får du tips om hur du fixar kalaset!
 • Kalas i Villa Villekulla! barnkalas
  Få barnboksfigurer är så älskade som Pippi. Hon sover med fötterna på huvudkudden, busar med poliser och bakar pepparkakor på golvet - och klarar sig alldeles själv!
  Tycker ditt barn om Pippi ordna då ett kul kalas i Villa Villekulla när det är dags för barnkalas!
 • barnkalas cirkus
  Cirkuskalas!
  Cirkustema är ett perfekt tema för barnkalaset. Cirkus i sig är fantasieggande och det finns massvis med kul man kan koppla ihop med ett cirkustema, roliga lekar, kul utklädning och cirkusens starka färger passar perfekt till dekorationer och fin tårta.
 • Barnkalas utomhus!

  Barnkalas utomhus kan man ha året om! Är man ute kan man bjuda så många barn man vill, alla får plats!
 • kalas
  Fyra frisyrer för fina flickor
  Vi tipsar om fyra fina frisyrer för små flickor som ska på kalas eller fest. Accessorarer till håret är helt rätt använd diadem - och till fest en fin liten tiara!