blogglista.se
 
Vinn till superhjältekalaset!
Var med och tävla om tre set med ansiktsfärg - nödvändigt för att se ut som en riktig superhjälte!

Dessutom får alla som deltar i tävlingen - helt gratis - en fin bordstablett med superhjältepyssel - perfekt till kalaset - bordstabletten till varje plats blir både fin dekoration och kul aktivitet i väntan på superhjältekäket!
Svara på frågan:
Vilken superhjälte är född på planeten Krypton, lever som vanlig människa under namnet Clark Kent och jobbar som journalist på tidningen Daily Planet i Metropolis?
Svar:
Ditt namn:
Din e-mailadress:
 
Vilka som vunnit meddelas på vår facebooksida samt direkt i mail till vinnarna. Tävlingen pågår tom 15 februari.

Superhjältekalas!
Superhjältar har varit barnens favoriter sedan Stålmannen bytte om i en telefonkiosk - och ett fantastiskt kul barnkalastema för både pojkar och flickor! Här har vi tänkt till lite kring superhjältkalas och tipsar om utklädning, mat, dryck, tårta och lekar till superhjältekalaset!
Läs våra kalastips>>
superhjältekalas

Låt barnen uppleva ett riktigt superhjälteäventyr!
Grapevine har en färdig, jätterolig superhjälteskattjakt där alla små superhjältar ska hjälpa Supersune att rädda staden Big City från boven med den gröna masken som hotar att översvämma staden! I en kul skattjakt ska barnen lista ut koden som desarmerar bovens bomb! Skattjakten finns i två svårighetsgrader, för barn i åldern 4-6 år och ca 7-10 år.
Läs mer och beställ skattjakten här:
Superhjältemysteriet 4-6 år>>
Superhjältemysteriet 7-10 år>>
barnkalas tema
Superhjältemysteriet
Ett riktigt roligt äventyr för alla små superhjältar. Hjälp Supersune att rädda Big City från Boven med den gröna masken. En skattjakt som "gör" hela superhjältekalaset.
För 4-6 år>>
För 7-10 år>>
Skattjakt utomhus - VINTER
NYHET!

En kul skattjakt utomhus när det är vinter och snö! Med 24 färdiga ledtrådar och lite enkel rekvisita fixar du enkelt en superrolig skattjakt på bara 5 minuter! Skattjakten fungerar i trädgården, på gården eller andra platser, du väljer de ledtrådar som fungerar bäst. Men en förutsättning är snö!
Läs mer och beställ här>>
Detektivmysteriet
Ett riktigt roligt mysterium för barnen att lösa! I Småköping försvinner värdefulla böcker från biblioteket och det har utlysts en belöning till dem som hittar böckerna. Låt barnen bli detektiver och lösa kluriga gåtor i jakten på böckerna! Allt som behövs finns i produkten - enkelt för dig, buskul för barnen!
För 4-6 år>>
För 7-10 år>>
Dinosauriemysteriet
Skattjakten för alla barn som gillar dinosaurier! Här får barnen bege sig till dinosauriernas värld. Kul, klurigt och enkelt att förbereda och genomföra!
För 4-6 år>>
För 7-10 år>>
pirat skattjakt
Piratskattjakt: Skattjakt på de 7 haven
Ordna piratkalas med spännande skattjakt! Låt de små piraterna ge sig ut på äventyr på de sju haven! På vägen mot skatten ska knepiga gåtor och spännande uppdrag lösas.
Piratskattjakt för 4-6 år>>
Piratskattjakt för 7-10 år>>
barnkalas prinsessor
Prinsessmysteriet
Den perfekta kalasaktiviteten för alla med prinsessdrömmar! Hjälp till att befria prins Månstråle, som en ond fe har förvandlat till groda och låst in i slottstornet. Som brukligt är kan prinsen bara bli sig själv om han blir kysst av en prinsessa!
Prinsessmysteriet 4-6 år>>
Prinsessmysteriet 7-10 år>>