Halloween musik med Halloween spellista!
Här har vi samlat lite läskiga Halloween ljud och låtar som passar perfekt till Halloweenfesten. Använd den som bakgrundljud, eller utvalda spår som ljudeffekter i aktviteter och lekar!
halloween musik
 
Tips på musik till Halloweenfesten
Massvis med tips inför Halloweenfesten hittar du i Grapevines stora Halloweenguide, här finns också halloweenmusik, halloweenpyssel schabloner och dekorationsbilder att skriva ut för mer Halloweenpyssel.
Till Grapevines stora guide inför Halloweenfesten med bland annat musik, pyssel, lekar dekorationer och tips på mat till halloweenfesten>>
halloween spellista
Roliga aktiviteter för Halloweenfesten:
Halloweenmysteriet- Kul Halloweenlek
Superrolig skattjakt med Halloweentema. Barnen får hjälpa greve Vlad att leta efter den gömda skatten på Kråkehof bland slottets mystiska invånare, här finns monster, spöken, häxor, trollkarlar och jättespindlar!
Finns i två varianter för olika åldersgrupper:
Halloweenmysteriet för 4-6 år>>
Halloweenmysteriet för 7-10 år>>
Spökmysteriet- Spännande Halloween aktivitet
NYHET! I Spökmysteriet behöver småspökena Buu och Boo hjälp av barnen för att hitta nycklarna till Ödehusets källarvalv - för här finns den hemliga skatten som vaktats av Gammelspöket i 100 år! Ett riktigt spännande mysterium för barnen bland spöken, monster, häxor och trollkarlar... Perfekt till barnkalas under den mörka årstiden och så klart till Halloweenfesten!
Spökmysteriet för 4-6 år>>
Spökmysteriet för 7-10 år>>
Spökjakten-Spännande lek till Halloweenfesten
Spökjakten består av läskiga kunskapsfrågor och några klurisar tänka att göras som en poängjakt utomhus i mörker! Märk ut banan med reflextejp och låt barnen hitta frågorna med hjälp av ficklampor. Jättekul och lite läskigt...Finns för 4-6 åringar som får hålla någon i handen och för barn och familjer, från 7 år.
Spökjakten för 4-6 år>>
Spökjakten för 7-10 år>>
halloween lekar barn